Spažen novi Fiat Bravo

Izvor: Autorepublika.rs, 02.Jul.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spažen novi Fiat Bravo

FCA grupacija ozbiljno hvata priključak na tržištu i nakon što je primećeno nekoliko novih vozila na ulicama, svežeg predstavljanja Alfa Romeo Giulieta modela, sada je u objektiv kamere “uleteo” i novi Fiat Bravo.

Reč je o nasledniku prethodne generacije Bravo vozila, ali se za sada ne zna koje će biti finalno ime novog modela. Reč je o kompakt klasi koja je jedan od najvažniji kategorija za Fiat. Za sada se ne zna mnogo detalja, ali je jasno da je automobil došao do faze testiranja na ulicama.

Iako je “kamufliran”, možemo da zaključimo nekoliko stvari. Pre svega, reč je o automobilu koji će nositi neke elemente nedavno predstavljenog Aegea modela, ali i da će dosta podsećati na Grande Punto, što se pre svega odnosi na zadnji kraj. Ukoliko se za naslednika Bravo-a ne prilagodi poseban agregat, možemo da očekujemo ponudu motora sa snagom u rasponu od 95 do 200 KS.
Pogledaj vesti o: Alfa Romeo

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.