Sindikat veruje u Vučića, čekaju dobru vest

Izvor: B92, 01.Jul.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat veruje u Vučića, čekaju dobru vest

Beograd -- Svi radnici Fijata očekuju da će Aleksandar Vučić sa rukovodstvom te kompanije u Torinu postići dogovor o njenom opstanku i daljem razvoju.

"Sindikat je na sastanku sa Vučićem izneo predloge o smenama, a svi radnici i sindikat očekuje da će on danas sa vrhom Fijata dogovoriti opstanak i nastavak razvoja Fijata u Srbiji", izjavio je predsednik sindikata kompanije Fijat automobili Srbija Zoran Marković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Radio-televiziju Srbije.

Govoreći o tome da zbog gašenja jedne od tri smene oko 900 radnika mora da napusti Fijat, on je kazao da je to stvar izjašnjavanja i da neće biti nikakvih prisila prema radnicima.

Vučić će se danas u Torinu u sedištu Fijata sastati sa izvršnim direktorom te kompanije Alfredom Altavilom razgovarati o planovima za fabriku u Kragujevcu.

Uz otpremnine i dodatna sredstva od fabrike, zbog gašenja smena oko 900 radnika mora da napusti kompaniju u Kragujevcu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.