Ponovo akcija “staro za novo” u Fijatu

Izvor: Šumadija Press, 02.Maj.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo akcija “staro za novo” u Fijatu

Posle skoro sedam godina “Fijat Krajsler Automobili Srbija” pokrenuli su veliku prodajnu akciju kroz recikliranje starih vozila.

Od ponedeljka, 4.maja, vozilo staro više od 20 godina moći će da se reciklira i tako ostvari popust za kupovinu novog “fijata” ili “krajslera” u vrednosti do 2.500 evra.

Taj popust je obezbedila kragujevačka fabrika FCA, koja je za kupce pripremila i beskamatno finansiranje do 9.000 evra.
Pogledaj vesti o: Chrysler,   Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popust za novi "fijat" do 2.500 EUR

Izvor: B92, 02.Maj.2015

Svi zainteresovani za kupovinu automobila "fijat" ili "krajsler" imaće od ponedeljka pogodnost, koja će im omogućiti popust do 2.500 evra...Kompanija "Krajsler Fijat automobili Srbija" pokrenula je akciju u okviru koje će vozilo staro više od 20 godina moći da se reciklira i ostvari popust za kupovinu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.