Obradović: Vlada kao narkoman daje nove subvencije Fijatu

Izvor: N1 televizija, 19.Jul.2017, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Vlada kao narkoman daje nove subvencije Fijatu

Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da su građani Srbije uložili milijarde evra u Fijat i da se subveniconisanje te italijanske fabrike nastavlja i dalje.

"Verovali ili ne mi i dalje subvencionišemo Fijat, to se iz godine u godinu nastavlja", rekao je Obradović.

"Kada isteknu subvencije, strani investitor ponovo traži pare i vi mu kako narkoman dajete novu subvenciju", rekao je Obradović i dodao da bi država umesto subvencionisanja stranih investitora, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << novac trebalo da ulaže u domaće kompanije i poljoprivrednike.

Obradović je ocenio da je aktuelna vlast, umesto da štiti prava radnika, na strani investitora. Prema njegovim rečima, takva praksa je nastavljena i ništa se nije promenilo od vremena vlada na čelu sa Demokratskom strankom i od vremena ministra Mlađana Dinikića.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Dveri

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.