Ne smem ništa ni o čemu javno, ali boriću se

Izvor: B92, 25.Maj.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne smem ništa ni o čemu javno, ali boriću se"

Kragujevac -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da proizvodnja novog modela u kragujevačkoj fabrici automobila nije ugovorna obaveza Fijata.

“Novi model nemamo kao ugovornu obavezu, razgovarao sam već sa Altavilom i ne mogu i ne smem da kažem ništa ni o čemu javno…Moje je da vredno radim, a u oktobru ću se ponovo videti s Altavilom”, kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara o planovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za novi model.

On je kazao da nikada ništa nije obećavao, ali da je rekao da će da se bori i da to i radi.

Vučić je najavio da će u narednih mesec ili dva Kragujevac dobiti novu vrednu investiciju i najavio zapošljavanje 1.000 radnika.

Reč je, kako je naveo, o nemačkom komponentašu.

“U Kragujevcu će to da bude u redu. Uz obilatu pomoć Vlade Srbije, koju smo već dali samo da bi se prevazilazili veliki dugovi iz ranijeg preioda i ljudi u Kragujevcu bi trebalo to da poštuju, jer je uzeto od mnogih drugih građana u Srbiji”, naveo je Vučić.

Najavio je da nastoji da još jednu investiciju u auto-industriju dovede u Kraljevo.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.