Fiat Chrysler Automobiles najavljuje planove da razdvoji Ferrari od FCA

Izvor: Moto.rs, 30.Okt.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiat Chrysler Automobiles najavljuje planove da razdvoji Ferrari od FCA

Novouspostavljena Fiat Chrysler Automobiles (FCA) kompanija je predstavila planove prema kojima će odvojiti Ferrari od ove kompanije u toku 2015. godine. Ranije ovog meseca predsednik Ferrari-ja i i istovremeno predsednik FCA je rekao da nema planova da se integriše Ferrari u FCA jer bi „mešanje krvi bilo fatalno za obe strane“.

Sada su čelnici FCA najavili da će odvojiti Ferrari. Drugom rečima oni planiraju odvajanje Ferraija od DCA preko javnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ponudi FCA deonica i Ferrariju koje predstavljaju deset odsto vrednosti ove kompanije dok će preostale deonice da budu distribuirane FCA deoničarima. Transakcije će biti izvedene naredne godine i FCA očekuje da će Ferrari deonice da budu dostupne na berzama u SAD i Evropi. Očekuje se da će ove deonice činiti deo masivnog plana vrednog oko 50 milijardi evra za rast FCA i upotrebu u budućim proizvodima.

foto © Ferrari
Pogledaj vesti o: Fiat,   Chrysler,   Ferrari

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.