EKSLOZIJA BOMBE u centru Niša: Troje povređeno!

Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Avg.2016, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSLOZIJA BOMBE u centru Niša: Troje povređeno!

Noćas, u 2:40 između Dušanove ulice i zgrade "Kalinka",  u samom centru Niša eksplodirala bomba, kada su povređeni muškarci rođeni 1972., 1994. i 1995. godine, potvrdili su za Niške Vesti u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Na terenu je intervenisala hitna pomoć sa tri vozila i tri muškarca prevezla u Urgentni centar.

Bomba se aktivirala kada je izvesni A.B. otvorio vrata parkiranog automobila, marke Fiat Punto, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << koji je bio parkiran u blizini TC Dušanov bazar. Tom prilikom je A.B. je teško povređen, a nakon intervencije hitne pomoći prevezen  je u Urgentni centar. Nezvanično saznajemo da je povređenom amputirana noga.
Detonacija se osetila i par stotina metara od mesta eksplozije.
Dvoje prolaznika je od detonacije zadobilo povrede i to I.V. tešku telesnu povredu leđa, a A.S. povredu stopala. Njima su sanirane povrede u Urgentnom centru, pritom je A.S. pušten na kućno lečenje, dok je I.V. zadržan u bolnici.
 
 

Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

EKSLOZIJA BOMBE u Nišu: Ima teško povređenih!

Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Avg.2016

Noćas, u 2:40 časova između Dušanove ulice i zgrade "Kalinka" u samom centru Niša eksplodirala je eksplozivna naprava, kada su povređeni muškarci rođeni 1972., 1994. i 1995. godine, potvrdili su za Niške Vesti u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Na terenu je intervenisala hitna pomoć sa tri...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.