Branabić o Fijatu: Niko nije pobedio, ni izgubio

Izvor: B92, 25.Jul.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branabić o Fijatu: Niko nije pobedio, ni izgubio

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da su pregovori o zahtevima radnika FCA Srbija bili teški, i ocenila da je postignut dobar kompromis.

Brnabić je posle potpisivanja sporazuma predstavnika sindikata FCA i poslovodstva fabrike u Vladi Srbije zahvalila svim učesnicima pregovora u kojima je Vlada bila posrednik.

"Ragovori su bili jako teški, svi smo bili veoma iscrpljeni posle razgovora. To su bili pravi razgovori, ne postoji strana koja je pobedila, niti ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je izgubila u ovim razgovorima", ocenila je premijerka u izjavi novinarima kojima nije bilo dopušteno da postave pitanja o tom sporazumu.

Brnabić je ocenila da su obe strane u pregovorima o zahtevima radnika FCA bile "odgovorne i hrabre".
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić zahvalila svim učesnicima pregovora u kojima je Vlada bila posrednik

Izvor: Beta Video, 25.Jul.2017

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić je posle potpisivanja sporazuma predstavnika sindikata FCA i poslovodstva fabrike u Vladi Srbije zahvalila svim učesnicima pregovora u kojima je Vlada bila posrednik. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.