Manje od mesec dana do Outlook festivala!

Blog: Clubbing.rs, 04.Avg.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manje od mesec dana do Outlook festivala!

Ostalo je manje od mesec dana do početka osmog Outlook festivala, koji će u uzbudljivoj festivalskoj nedelji, od 2. do 6. septembra, u pulskoj Areni i na tvrđavi Punta Christo ujediniti najbolje od svetske dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum‘n’bass, garage i srodne muzike.
 
Outlook festival upravo je rasprodao međunarodne ulaznice, ali u prodaji su i dalje povoljnije festivalske ulaznice, kao i ulaznice za koncert otvaranja za stanovnike Hrvatske i drugih ex-Yu zemalja. Broj tih ulaznica je limitiran pa se savetuje svima koji žele ovo leto posetiti ovaj najveći evropski festival bass muzike i soundsystem kulture da svoju ulaznicu nabave na vreme.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.