Komšije o vozaču ubici: Uroš deluje zastrašujuće

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 06:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije o vozaču ubici: Uroš deluje zastrašujuće

- Uroš je uhapšen? Ne znam ništa o tome. Video sam ga u ponedeljak - rekao je deda Uroša Mikića (22), mladića uhapšenog zbog toga što je u noći između subote i nedelje na Vidikovcu pregazio Marka Jovanovića (34) i pobegao.

- Ćerku sam viđao za vikend. U prolazu, kada je išla u prodavnicu. Ne znam ja šta su radili, nisam im zadirao u živote - kratko je rekao juče Đorđe Konstadinović, deda Uroša Mikića. Đorđe sa suprugom živi u jednoj polovini kuće, a Uroš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa majkom, bratom i očuhom u drugoj, u Ulici Miljakovačkih livada.

Iz polovine kuće gde živi Uroš juče se čulo samo lajanje psa. Niko nije otvarao vrata. U dvorištu su bila parkirana dva vozila “punto” i “opel astra”. Ni komšije nisu bile naročito rečite.

- Ne trudimo se da ih upoznamo. Mladići mi deluju zastrašujuće, priča se da su narkomani, pa smo ih se klonili - kažu komšije.

Vozač Uroš Mikić usmrtio je u noći između petka i subote Marka Jovanovića (34) i pobegao, a od tada je policija intenzivno tragala za njim.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.