JEZIVA NESREĆA KOD DOMA ZDRAVLJA: Sudar je bio toliko jak da je prolaznike ostavio u ŠOKU! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA NESREĆA KOD DOMA ZDRAVLJA: Sudar je bio toliko jak da je prolaznike ostavio u ŠOKU! (FOTO)

Do udesa u Novom Sadu je došlo kada je žena za volanom fiatovog "punta" pokušala da skrene u Ulicu Raše Radujkova, a da nije propustila vozilo "opel zafira" koje se kretalo Bulevarom Slobodana Jovanovića, iz pravca Doma zdravlja.

Sudar je bio toliko jak da su se u oba automobila aktivirali vazdušni jastuci. Srećom, iako u oba vozila stoje i dečja sedišta, drugih putnika nije bilo, a žena koja je bila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << puntu prošla je samo sa manjom povredom ruke, prenosi 021.rs.

Šteta na oba automobila je velika.

Foto: 021.rs/foto: S.K.

Hitna pomoć je brzo došla na lice mesta, a kako je kazala Kristina Jovanović iz ove službe, povređen je  zbrinut na licu mesta i potom prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Većih zastoja u saobraćaju nije bilo uprkos tome što se saobraćajna policija nije pojavila ni sat vremena posle udesa.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.