Zagrevanje za Arsenal Festival i u Nišu!

Izvor: juGmedia, 23.Maj.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrevanje za Arsenal Festival i u Nišu!

NIŠ – U okviru grupnih promo koncerata „Arsenal Fest karavana“ koji će promovisati jedan rock festivala „Arsenal Fest 05“ koji se održava od 25 do 27.juna u Kragujevcu, nakon Beograda i Užica, u Nišu će u subotu, 6.juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina) od 20h nastupiti bendovi koji su svirali ili će svirati na ovom prestižnom kragujevačkom festivalu.

„Svi naši nastupi u Srbiji su za nas bili nezaboravni >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i uvijek smo se osjećali kao kod kuće. Želja nam je svirati što više, a početkom sljedeće godine planiramo i novi album. Već smo počeli uvježbavati nove pjesme!“, poručuje frontmen Brkova Šemso.

„Babe u Bašti! Ali i u Dvorištu Banovine! Posle toliko godina, jedva čekamo da pozdravimo vrelu južnjačku publiku u Nišu! Dođite da se provedemo zajedno!“, poručuje njihov vođa Žika Milenković.

Svojevrstan fenomen ovog muzičkog dešavanja je da Brkovi na opšte zadovoljstvo evidentne baze fanova na jugu Srbije prvi put nastupaju u Nišu, da su Babe poslednji put nasupali ovde pre nekih 15 ili više godina, a da će lokalni, već etablirani bend Proces svojim poletnim ska ritmovima svakako dobro “zagrejati” publiku u svom prepoznatljivom maniru.

Za niški “Arsenal Fest Warm Up” – koncert Procesa, Baba i Brkova u Dvorištu Banovine cena ulaznice je 600 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta 6. juna iznosiće 800 dinara.

Karte u pretprodaji: Vintage shop, Music House, Energy music shop i sva prodajna mesta u mreži Eventim-a:

knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, knjižara Delfi – Voždova 4, Lasta Niš – Aleksandra Nenadovića 8, Big Star – Cara Dušana 65, Travego – Cara Dušana 37, Exclusive change – Obrenovićeva 42 – TPC Forum, Fun travel – Obrenovićeva bb – PC Gorča i OMV pumpe (Bulevar Vizantije bb i Bulevar 12.februara bb).

(kRAJ)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.