TRAGIKOMIČNO Ilegalni taksista Aca Banjica dočekao Drajfusa na aerodromu!?

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIKOMIČNO Ilegalni taksista Aca Banjica "dočekao" Drajfusa na aerodromu!?

Američki glumac Ričard Drajfus uveličao je ovogodišnji FEST, a neposredno nakon njegovog izlaska sa dolaznog terminala aerodroma "Nikola Tesla" "dočekao" ga je jedan od "vođa" aerodromskih ilegalnih taksista - Aleksandar Trajković, poznatiji kao Aca Banjica!

Šta je Trajković radio na svojoj uobičajenoj poziciji (kraj samih ulaznih vrata) - lako je pretpostaviti.

Ipak, sudeći po fotografijama, Drajfus >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se sa Surčina nije odvezao Acinim automobilom.

Kao što je poznato, nelegalni taksisti na aerodromu u Beogradu terorišu kolege, putnike i Komunalnu policiju godinama unazad. Uprkos velikom broju prekršajnih prijava, država kao da ne može da im stane na put.

Samo prvih pet lidera "ilegalaca" imaju ukupno 182 prijave za nezakonito nuđenje taksi usluga na aerodromu.

Iako je nedavno i gradonačelnik Siniša Mali objavio apsolutnu pobedu gradske uprave nad "divljacima", očigledno da problem nije do kraja rešen...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Drajfusa na aerodromu dočekao ilegalni taksista: Zavedite red ili dajte otkaze!

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 14:12

Kada je čuveni glumac sleteo na beogradski aerodrom, kraj njega, rame uz rame, našao se Aleksandar Trajković, taksista s najviše prijava zbog nelegalnog vrbovanja putnika. A komunalne policije nigde...Nepune tri nedelje pošto su čelnici nadležnih službi u pratnji gradonačelnika Siniše Malog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.