Škotski metalci Alestorm snimili spot u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Apr.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škotski metalci Alestorm snimili spot u Beogradu

Škotski metal pirati Alestorm objavili su spot za pesmu koja nosi ime benda, a koja će se naći na njihovom predstojećem albumu “No Grave But The Sea”.

Bend je spot za ovu pesmu snimao u Beogradu, u zemunskom klubu Fest. Spot je radila domaća produkcijska kuća iCode, a režiju potpisuje Ivan Čolić. Tom prilikom im se pridružila i domaća publika.

Alestorm su osnovani u Pertu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u Škotskoj 2004. godine, i od tada su isplivali na sam vrh heavy metal scene svojim unikatnim pristupom heavy metal zvuku prožetom folk metal uticajima kao i piratskim imidžom koji neguju. Bend iza sebe ima četiri albuma, dok će se peti “No Grave But The Sea” u prodaji pojaviti 26. maja,

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.