PREDSTAVA “HODAČI” U OKVIRU “FRANCUSKIH DANA”

Izvor: kult-URA.com, 27.Feb.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVA “HODAČI” U OKVIRU “FRANCUSKIH DANA”

Trejler na srpskom jeziku predstave “Hodači” biće prikazan u ponedeljak, 6. marta, u niškom Pozorištu lutaka, sa početkom u 19h. Cela pozorišna predstava će biti izvedena tokom festivala “Urban Fest 11″ u Nišu, u septembru ove godine.
Posle smrti jednog momka, grupa mladih ljudi hoda kroz grad i istražuje svoje emocije. Tokom šetnje, Hodači iznose u javnost pitanja i ograničenja života koji je u izgradnji. “Ovde, sada, pod svetlima grada”.
‘Hodači’ je rezultat projekta zasnovan na posmatranju i učešću grupe mladih iz Niša koji hodaju kroz grad. Autor Đani Gregori Forne prikupio je subjektivnu kolekciju anegdota, osećaja i problema...

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

JAVNA ČITANJA DRAMSKIH DELA

Izvor: kult-URA.com, 27.Feb.2015

U okviru “Francuskih dana” u Nišu, biće održana javna čitanja četiri dramska teksta za mlade frankofonih autora, kao i susret sa dramskim piscima Soniom Kjambreto i Likom Tartarom. Javna čitanja biće održana u ponedeljak, 23. marta, u Pozorištu lutaka, sa početkom od 11h.. Svako javno čitanje...

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.