POST FESTUM Najbolji filmovi sa FEST a u jednom danu

Izvor: medio.rs, 06.Mar.2015, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POST FESTUM Najbolji filmovi sa FEST a u jednom danu

U Sava centru će 9. marta u okviru "Dana pobednika" biti održane još tri projekcije u kojima će publika moći da vidi najbolja ostvarenja prikazana u proteklih 10 dana

Svojoj vernoj publici, FEST poklanja još jedan festivalski dan – “Dan pobednika”.

U Sava centru će 9. marta biti održane još tri projekcije u kojima će publika moći da vidi najbolje filmove prikazane u proteklih 10 dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
U 16.30 biće prikazan najbolji film nacionalne selekcije iz programa “Srpski film”, u 19.00 sati najbolji film po oceni publike, a u 22.00 sata najbolji film iz “Glavnog takmičarskog programa”.

FEST takođe izlazi u susret posetiocima kada je u pitanju cena karata, koja će za sve tri projekcije biti 250 dinara.

Karte su u prodaji od sutra, četvrka 5. marta na blagajni SC-a, tako da će najzagriženiji filmofili morati da imaju poverenja u izbor žirija i publike i dozvole sebi da se (prijatno) iznenade.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.