PA: Plesno-cirkusno-pozorišni komad Upakovane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA: Plesno-cirkusno-pozorišni komad "Upakovane"

U dvorani Apolo Doma omladine u Pančevu, u okviru "Ex Teatar Fest"-a, večeras u 19 časova biće izveden plesno-cirkusno-pozorišni komad "Upokovane" Otvorenog pozorišta Doma kulture "Studentski grad" iz Beograda i "Cirkusfere".

Autorke projekta su Biljana Zlatanović, Sanja Radulović, Hristina Šormaz i Danka Sekulović. Režiju potpisuje Ana Popović, dramaturškinja je Danka Sekulović, a koreografkinja Sanja Cvrkotić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U komadu igraju: Jelena Dimitrijević, Biljana Zlatanović, Hristina Šormaz i Danka Sekulović.

"Četiri mlade magacionerke provode svoj dosadni radni dan presipajući iz šupljeg u prazno. Okružene raznim pakovanjima, paketima i kutijama, one traže mesto za sebe i sopstvene snove, želje i nadanja, stavljene na čekanje u surovoj svakodnevici. Kako se radni dan razvija, tako i njihov radni prostor oživljava i postaje cirkuska, akrobatska i plesna rekvizita, uz koju magacionerke poleću u oblake. Na taj način one olakšavaju svoje radne sate, ni na nebu ni na zemlji ili, u ovom slučaju, ni u kutiji ni van nje, u nedostatku hrabrosti da napuste ovaj međuprostor i u potpunosti se posvete svojim snovima", kaže se u najavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.