Od parti rituala do nedeljnog restarta

Izvor: 24sata, 22.Avg.2014, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od parti rituala do nedeljnog restarta

Smorio vas klabing? Sve vam je na istu foru ili ne možete da nađete ništa po svom ukusu? E, ovaj vikend će vas razmrdati - svako će moći da bira svoj zvuk. Zagriženim klaberima preporučujemo zagrevanje za Ritual fest, di-džej reviju kluba Kompresor ili nastup Nenada Jovanovića, narodnjacima žurke na splavu Kristal, ljubiteljima popa koncert Emine Jahović...

Koncert Emine Jahović

Emina >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Jahović nastupa u šoping centru BIG u nedelju od 18 časova, kada će fanovi moći uživo da čuju njen aktuelni letnji hit "Nesanica", ali i "Opet si sa njom", "Nemilo", "Da mogu"... Kako je najavljeno, biće to pravi koncert popularne pevačice, trajaće oko sat i po vremena, a ulaz je slobodan.

Ritual fest warm up

U ateljeu Borisa Vasiljevića na Petrovaradinskoj tvrđavi večeras se održava žurka zagrevanja za „Ritual fest 2K14“ i čini se da će biti opasno vruće. Za pultom vas čekaju „Sonic district“, „Basaline“ i „Satta flow“, a cena ulaznice je 200 dinara do jedan posle ponoći, a posle 300.

Kompresor Andergraund

Rezidenti kluba Kompresor večeras prave uvertiru za sutrašnju parti eksploziju - treću andergraund žurku, i to na Oficircu. Nastupaju Misha, Novak, Layzie i gost iznenađenja, a ulaz je slobodan. Ako bude loše vreme, žur se seli u Kompresor.

Allegro na Kristalu

Na splavu “Kristal” na Ribarskom ostrvu nastupiće večeras “Allegro band”, a sutra uveče pevaće Šako Polumenta. Žurke počinju u 23 sata, ulaz je slobodan, ali su rezervacije obavezne.

Žurka | Foto: Promo

Nenad Jovanović

Večeras u Kafematu nastupa Nenad Jovanović, član haus dvojca ZWEIN. Ovaj mladi di-džej i producent rezident je beogradskih klubova Lasta, The Tube i Mladost. “Drago mi je što ću gostovati u jednom od najprestižnijih novosadskih klubova. Sa mnom stiže energija prestoničkog clabinga i najfinijeg house zvuka”, poručio je novosadskim klaberima.

Restart sunday

Kako bolje završiti vikend nego - Restart žurkom u Kaktus baru? Audiomosters su za pultom od 22 sata i biraju stvari koje će vas oporaviti od ludog vikenda, podići i vratiti u akciju, ulaz je slobodan, a gledajte da dođete ranije - i piće je jeftinije do 23.30.

Spooch i salsa

Prava letnja žurka održaće se večeras u 22 časa na Oficirskoj plaži, gde će se Dijana, Nataša i Miloš iz benda “Spooch” potruditi da vas razigraju uz pop i rok i prirede atmosferu za pamćenje. Oni kojima više leže latino ritmovi moraće da se strpe do nedelje uveče kad se na ovoj plaži održava “Salsa parti”. Žurka počinje u 18 časova.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastup u Novom Sadu: Svratite u BIG i slušajte Eminu uživo!

Izvor: Svet, 22.Avg.2014

Zvezda regionalne muzičke scene, Emina Jahović, održaće u nedelju, 24. avgusta, u 18 časova veliki koncert u holu BIG shopping centra u Novom Sadu.. Fanovi lepe pevačice, ali i svi koji budu želeli da nedeljno popodne provedu u prijatnom ambijentu novosadskog shopping centra, moći će da uživaju...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.