Najavljen trinaesti Urban Fest Osijek

Izvor: BalkanRock.com, 29.Apr.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen trinaesti Urban Fest Osijek

Trinaesti Urban Fest Osijek održat će se od 21. do 25. lipnja u dvorištu Vege.

Ove godine sam festival će, umjesto tri dana, trajati čak pet dana. Također, ova godina ponudit će i posebno mjesto za osječku scenu, koja će biti kvalitetno zastupljena kroz svih pet dana festivala, ali iz organizacije su se potrudili angažirati i trenutno najveće osječke glazbene zvijezde, koje rasprodaju koncerte >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i klubove po cijeloj Hrvatskoj, ali i regiji.

Novo je i to da festival više nije demo karaktera, no to ne znači da publika neće moći čuti najbolje neafirmirane bendove u regiji. Ove godine su oni odabrani na drugačiji način te nema nikakve sumnje kako će se to pokazati kvalitetnim rješenjem, budući da je riječ o bendovima koji bi već za godinu ili dvije mogli dogurati do headline materijala s mnoštvom fanova.

Kroz ovih pet dana, UFO binom će prodefilirati između 20 i 25 bendova iz više država, što također potvrđuje kako je festival još uvijek uspio ostati internacionalnog karaktera, a to je ono čime se u organizaciji posebno ponose.

Festival će izvođače objavljivati na vrlo zanimljiv način, krenuvši s prvim imenom, pa svaki dan nakon toga po jedno novo, sve dok se ne kompletira cijeli popis, na kojem će se sigurno pronaći za svakoga po nešto.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.