Kreativna radionica na ovogodišnjem Biciklana festu

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreativna radionica na ovogodišnjem Biciklana festu

U sklopu priprema za ovogodišnji Biciklana fest, Novosadska biciklistička inicijativa uputila je poziv mladima koji žele da usavrše i prikažu svoje umeće u kreiranju nakita, dizajniranju tekstila ili fotografiji, da se prijave na radionicu koja će se održati u drugoj polovini jula.

Na radionici će učesnici imati prilike da dobiju korisne savete od modnog stiliste i urednika bloga Urbanlook Srđana Švelje, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i materijal za radove koje žele da naprave.

Za sve učesnike radionice, na ovogodišnjem Biciklana FEST-u, koji je planiran za avgust mesec, biće obezbeđen izložbeni štand na kome će moći da prikažu svoje radove.

Na prošlogodišnjem festivalu najveće pohvale posetilaca dobili su upravo radovi mladih krativaca - torbe za bicikle, nakit, rančevi, trakice za nogu i mnogi drugi prdmeti sa motivima bicikla.

Prijave za učešće na radionici otvorene su do 1. jula, a na mejl Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli potrebno je poslati osnovne podatke (ime, prezime, telefon, mejl adresa), sa naznakom "Bici kultura".

O tačnom datumu i mestu održavanja radionice, učesnici će biti blagovremeno obavešteni. Broj mesta je ograničen, a prednost imaju mladi od 15 do 30 godina, navode organizatori.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.