Izmena režima saobraćaja u Ulici Ušće od srede u ponoć

Izvor: Studio B, 23.Sep.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena režima saobraćaja u Ulici Ušće od srede u ponoć

Zbog organizacije Festivala kafe i toplih napitaka "Kofi fest", saobraćaj će u delu Ulice Ušće biti obustavljen od srede u ponoć do nedelje u ponoć, najavili su organizatori.

Za saobraćaj se zatvara smer i deo Ulice Ušće na delu od Bulevara Nikole Tesle do Bulevara Mihajla Pupina, dok drugi deo Ulice Ušće u smeru od Bulevara Mihajla Pupina ka Zemunu ostaje prohodan za saobraćaj.

Jedinstveni događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u regionu održaće se ove godine u Beogradu, u petak 26. septembra i u subotu 27. septembra, od 10.00 do 20.00 sati. Ljubitelji kafe, čaja i raznih toplih napitaka imaće priliku da se upoznaju sa novim načinima njihove pripreme i da uživaju u ukusima omiljenih toplih napitaka i propratnim prehrambenim proizvodima.

U dva šatora, posetioce očekuju izlagači svih vrsta kafe - od tradicionalne "turske", preko espresa do kafa sa poreklom. Novi trendovi u pripremi kafe - specialty coffee biće predstavljeni u šatoru "Dunav", dok je šator "Sava" rezervisan za Testing&Tasting deo programa. Grand kafa je pripremila interesantan program na svom štandu, poput koncerta Lene Kovačević i predstave "Na kafi sa kneginjom Ljubicom".

Posetioci će naučiti kako kafa raste i koji put prelazi od zrna do šoljice, a njenu stabljiku moći će i da dobiju na Donkafe štandu. Svi oni koji žele da postanu eksperti za kafu, moći će da prisustvuju predavanju i obuci kako da pripreme i uživaju u savršenoj šoljici espresa, a profesionalci će zanat peći na profesionalnoj obuci barista, saopštili su organizatori.

U Tehnomanija Testing & Tasting zoni posetioci će moći da isprobaju različite aparate i metode pripreme kafe, i odaberu savršen aparat za kuću ili kancelariju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmena režima saobraćaja u Ulici Ušće

Izvor: Press, 23.Sep.2014

Zbog organizacije Festivala kafe i toplih napitaka „CoffeeFest“, koji se održava 26. i 27. septembra u u Beogradu, doći će do izmene saobraćaja u delu Ulice Ušće gde će biti održana manifestacija.Saobraćaj će biti obustavljen u periodu od srede 24. septembra u ponoć, do nedelje 28....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.