Deca iz Gračanice posetila “Novosadski Winter Fest”!

Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca iz Gračanice posetila “Novosadski Winter Fest”!

Jučerašnji dan na „Novosadskom Winter Festu“ bio je jedan od najlepših i to zbog gostiju koji su nas posetili.

Deca iz opštine Gračanica, koja borave kod svojih vršnjaka u Novom Sadu, juče su posetila naš festival. Družili smo se, uživali uz muzičke nastupe, porodica Kočiš ih je častila čuvenim kurtoš kolačima, a „Ergela Bulić“ besplatno provozala na fijakerima. Decu sa Kosova i Metohije i decu iz Novog Sada, kao i njihove domaćine, niske temperature >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nisu sprečile da se lepo provedu. Ovu akciju po treći put organizuje Udruženje građana „Novi Sad“, a deca iz Gračanice biće kod svojih vršnjaka u Novom Sadu nedelju dana.

Na „Novosadskom Winter Festu“ večeras od 18h nastupa hor Muzičke škole „Isidor Bajić“ – Suncokret.

Od 19h nastupiće reper „Brat Wolt“:

U suštini, dopada mi se cela ideja projekta NS Winter Festa. Drago mi je što je pomešano nekoliko vrsta umetnosti i drago mi je što sam deo projekta. Nadam se da je ljudima prijalo osveženje i da je svima drago što su svi čuli i videli nešto novo. Od mog nastupa publika može da očekuje puno energije, harizme, ljubavi, duhovitosti i osecajnosti.

Od 20h muziku bira DJ FLEXX.

Pozivamo vas da se provozate fijakerom, vašu fotografiju uz zvanični hešteg #NSWinterFest postavite na društvene mreže, a fotografije sa najviše lajkova obradovaćemo zimovanjem na Kopaoniku. Pobednike ćemo proglasiti 1. februara na našoj Fejsbuk stranici.

Drvene kućice u kojima možete kupiti različite rukotvorine, hranu, poklone, suvenire, otvorene su od 10 časova.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 2. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.