Biciklana fest od sutra u Novom Sadu

Izvor: 24sata, 28.Avg.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklana fest od sutra u Novom Sadu

Biciklana fest, zabavno-edukativni festival biciklista iz Novog Sada i regiona, u organizaciji Novosadske biciklističke inicijative, održaće se predstojećeg vikenda u glavnom gradu Vojvodine.

Biće i radionica na kojima će učesnici imati priliku da nauče više o saobraćaju, popravci i izradi bicikala, najavila je Novosadska biciklistička inicijativa.

Drugi deo festivala činiće izložba biciklističkih >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << fotografija, filmovi, umetničke i dečije radionice, koncerti i takmičenja, kao što su trka za decu oko Limanskog parka i polo na biciklima.

U subotu će biti izložba radova uz razgovor s mladima koji su se okušali u kreiranju novih modela torbi, bisaga, majica i nakita sa biciklističkim motivima.

Istoga dana biće i radionica za ukrašavanje bicikala "dekupaž tehnikom".

Sutra, u predvečerje festivala, biće 29. Kritična masa, tradicionalna masovna mesečna vožnja kroz grad.

Biciklana fest i Novosadska biciklistička inicijativa pozvali su sugrađane da se uključe u festival i da tako utiču na razvoj biciklizma kao saobraćajne budućnosti glavnog grada Vojvodine.

Biciklana fest biće održan u klubu "Kvoter" (Quarter).

Informacije na http://biciklana2014.nsbi.org.rs/, i na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Biciklana fest ovog vikenda u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2014, 05:32

Biciklana fest, zabavno-edukativni festival biciklista iz Novog Sada i regiona, u organizaciji Novosadske biciklističke inicijative, održaće se ovog vikenda u glavnom gradu Vojvodine...Edukativni deo festivala činiće predavanja i panel diskusije više organizacija iz susednih zemalja, o važnosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.