Belgrade Foam Fest u novom ruhu: 72 sata lude zabave bez prestanka!

Izvor: Svet plus, 28.Jul.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgrade Foam Fest u novom ruhu: 72 sata lude zabave bez prestanka!

Beograd je konačno dobio festival! Sedmi po redu "Belgrade Foam Fest Music Festival" svojevrsna je prekretnica kada je o ovom muzičkom događaju reč, ali i ovakvim prestoničkim događajima generalno.

Beograđani ali i gosti Beograda prvi put će biti u mogućnosti da prisustvuju spektaklu čiji program će trajati 72 sata i to bez pauze! Od 27 – 30 avgusta ove godine Ada Ciganlija će biti „poprište“ najvećeg muzičko-scenskog događaja u ovom delu Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "Belgrade Foam Festa", a na impozantnom Mejn stejdžu koji će biti instaliran u samom Savskom jezeru, nastupiće najpoznatija svetska imena elektronske muzike.

Pored glavnog stejdža, biće postavljena još dva, od kojih jedan u šumi, u blizini kampa za posetioce, koji je takođe inovacija u odnosu na prethodne godine, baš kao i „Food corner“. Sa ove bine dopiraće zvuci underground muzičkog pravca, dok će se na trećem stejdžu, koji će biti postavljen na plaži, odvijati takmičenje mladih i još neafirmisanih di - džejeva.

Ljubitelji pene moći će da uživaju u istoj tokom dnevnih žurki, ali i tokom subotnje festivalske večeri, kada će pena iz topova prekriti određene zone festivalskog prostora. Preko 250 izvođača, mnoštvo atraktivnih dnevnih sadržaja, live nastupi hip hop izvođača samo su deo ovogodišnjeg festivala. Cena karte u pretprodaji za sva tri festivalska dana iznosi 2500 dinara na prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa.

Program festivala:

Četvrtak (Techno) - Ben Klock, Christian Varela, Dejan Milićević, Petar Dundov, Lea Dobričić, Mladen Tomić, Speedy, Klaus

Petak (House) - Funkerman, Niki Belucci, Freemasons, Gagi Kabadajić, Mirko & Mexx.

Subota (Mashup) Sonique, Da Hool, Stanton Warriors, Ankytrixx, Dave Floyd, Playa, Munja, Kobazz, Dushawn

Nedelja (beEDM) Sick Individuals, Zap Me Strobe, Oakich, Tom Gepard, 7even or eleve11

Festival je podržala gradska uprava, ali i Turistička organizacija Beograda, a očekuje se da će zbog festivala prestonicu posetiti više hiljada stranaca.
Pogledaj vesti o: Fest,   Ada

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.