Anđelka Prpić otvorila 12. Kids fest

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2016, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelka Prpić otvorila 12. Kids fest

Ambasadorka Kids fest-a, glumica Anđelka Prpić otvorila je danas najveću manifestaciju u oblasti kulture i zabave za decu - Dečiji filmski festival, koji će širom zemlje pod sloganom "Filmujmo u ritmu sreće" trajati do 30. oktobra.

"Kad pomislim na bioskop, ja pomislim na sreću, na osmeh i na fenomenalno raspoloženje. Tokom ovih sedam dana biću intezivno srećna, jer ću gledati neke od najboljih filmova u omiljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bioskopima", rekla je Prpić.

Na svečanom otvaranju hor "Čarolija" izveo je himnu "Kids festa", uz koju su plesale balerine iz plesne škole "Adagio", nakon čega je premijerno prikazan film "Trolovi", a publici su se poklonili i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji Marko Mandić, Ivan Zekić, Aleksandra Radosavljević, Marija Mara Marić, Ljiljana Stjepanović, Milan Antonić, Nikola Demonja.

Program "Kids festa" odvijaće se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i u još 30 gradova širom zemlje, najavio je organizator.

Biće prikazano 20 filmova podeljenih u dve celine, "Kids" program (4-12 godina) i "Teen" program(12-18 godina), a važan deo festivala jesu i zabavne i kreativne radionice i igraonice u kojima se deca edukuju o važnim temama na njima prilagođen način.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.