VN AUSTRALIJE: Fetel ‘kralj’ Melburna, šampion Hamilton drugi

Izvor: HotSport.rs, 26.Mar.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VN AUSTRALIJE: Fetel ‘kralj’ Melburna, šampion Hamilton drugi

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel pobedio je današnjoj trci za Veliku nagradu Australije, kojom je počeo ovogodišnji šampionat Formule jedan.

Četvorostruki svetski šampion je na stazi u Albert parku došao do prve pobede još od Velike nagrade Singapura 2015. godine i 43. pobede u karijeri.
Fetel je tako doneo svom timu prvi trijumf na otvaranju sezone posle šest godina kada je Fernando Alonso bio najbolji u Melburnu.
Drugo mesto zauzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Britanac Luis Hamilton u mercedesu, sa 10 sekundi zaostatka iza Fetela, dok je treći bio njegov timski kolega Finac Valteri Botas koji je bio sekund i po iza drugoplasiranog
Četvrto mesto zauzeo je Finac Kimi Raikonen iz Ferarija, a peti je bio Maks Ferštapen iz Red Bula.

The post VN AUSTRALIJE: Fetel ‘kralj’ Melburna, šampion Hamilton drugi appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

F1: Prvo, pa - Fetel

Izvor: Mondo, 26.Mar.2017

Ferari upisao prvi trijumf na otvaranju sezone posle šest godina. Mercedes napravio taktičku grešku..Foto: AP Photo/Andy Brownbill..Nova borba je počela! Šampionat Formule 1 startovao je u Australiji, trkom na stazi "Albert park" i pobedom - Ferarija. Tačnije, Sebastijana Fetela...Četvorostruki...

Nastavak na Mondo...

Hamilton: Nisam imao osećaj, dešava se...

Izvor: N1 televizija, 26.Mar.2017

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je ostao bez prijanjanja u pneumaticima i da je zato morao ranije u boks na Velikoj nagradi Australije, posle čega ga je Sebastijan Fetel pobedio u borbi za trijumf na otvaranju sezone...Britanac je poveo od starta na stazi „Albert park“, ali nije uspeo...

Nastavak na N1 televizija...

26.03.2017 ::: F1 Australija 2017 - Ferrari se vratio! Vettel pobedio ispred Hamiltona

Izvor: AutoMagazin, 26.Mar.2017

Trka za VN Australije 2017 donela je iznenađenje. Ferrari SF70H za čijim volanom je bio Sebastien Vettel, prvi je prošao kroz cilj, a čak 10 sekundi iza njega prošao je Lewis Hamilton u Mercedesu. Valtteri Bottas na najnižem stepeniku podijuma..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.