Ukrao FERARI: Nećete VEROVATI zbog čega je uhvaćen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao FERARI: Nećete VEROVATI zbog čega je uhvaćen!

Automobil vredan 245.000 dolara

Policija San Rafaela uhapsila je čoveka iz američke savezne države Džordžije pod sumnjom da je ukrao skupoceni Ferari 488 GTB.

Na današnji dan pre 56 godina stekli su NEZAVISNOST: Danas su jedna od najbogatijih nacija sveta

Policajci su dobili dojavu o čoveku koji se sumnjivo ponaša i traži novac za gorivo za skupoceni automobil, prenosi Si-Bi-Es San Francisko (CBS SF).

Stolen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ferrari located - Suspect Arrested. @SanRafaelPolice officers located an unreported stolen $245,000 Ferrari. pic.twitter.com/cRrXornkXI

— San Rafael Police (@SanRafaelPolice) June 13, 2017

Policajci su na licu mesta našli Rokija Himeneza (36) iz Džordžije, koji je tvrdio da automobil pripada njemu, rekavši da je auto bio na servisu poslednje dve godine, saopštila je policajka Lisa Holton.

On je policajcima rekao da ima papire kao dokaz o vlasništvu u rancu, međutim, nakon pretresa, nisu nađeni nikakvi papiri, kaže Holtonova, što je pobudilo sumnju.

Nakon toga je pozvan salon Ferarija u blizini, koji je poslao predstavnika da ispita vozilo, nakon čega je utvrđeno da je automobil vredan 245.000 dolara ukraden iz servisnog centra San Rafael.

Himenez je uhapšen pod sumnjom da je ukrao auto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.