Topalko ušao u Parove! Atina: Vodi me kući, molim te!

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topalko ušao u Parove! Atina: Vodi me kući, molim te!

Večeras je u “Parove” ušao i Milan Topalović Topalko! Svi ukućani su se obradovali Topalkovom ulasku, a naročito Atina Ferari koja je u medijima objašnjavala do tančina kakav su seks navodno imali:
“Ne mogu da verujem! Kumeeeee”, obradovala se Atina Ferari.

“Kumice moja lepa”, poleteo joj je Topalko u zagrljaj!
“Ceo dan mi je bio sjeban. Ajde vodi me kući, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << molim te”,  zavapila je Atina.


“Ja sam ušao ovde samo da sredim ove dve devojke jer kažu da samo ja mogu da ih sredim”, rekao je Topalko miseći na Macu i Atinu!


Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Topalko ušao u Parove! Atina: Vodi me kući molim te!

Izvor: Svet, 27.Mar.2015

Večeras je u Parove ušao i Milan Topalović Topalko! Svi ukućani su se obradovali Topalkovom ulasku a naročito Atina Ferari koja je u medijima objašnjavala do tančina kakav su seks navodno imali:. “Ne mogu da verujem! Kumeeeee…“,  obradovala se Atina Ferari.. “Kumice moja lepa”, poleteo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.