Proslava punoletstva u stilu: Biber dobio ručno izrađen automobil

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslava punoletstva u stilu: Biber dobio ručno izrađen automobil

Mladi pevač Džastin Biber, nedavno je napunio 21 godinu, a da proslava punoletstva bude nezaboravna potrudili su se Biberovi bliski prijatelji, koji su mu poklonili luksuzan automobil.

Poznato je da je mladi pevač zaluđenik za automobile, a u svojoj luksuznoj kolekciji poseduje primerke poput Kadilaka CTS-V, Poršea turbo 997, Ferarija F430 i mnoge druge.

Ovoga puta, njegovi prijatelji, Džon i Semi Sahidi potrudili su se da mu rođendan ostane u sećanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa su mu poklonili ručno izrađen automobil Linkoln Kontinental iz 1965. godine.

This is a photo of Justin's new car. Woah, pretty awesome! pic.twitter.com/01vdAm8kt6

Ono što je posebno interesantno jeste da je ovaj automobil identičan onom iz serije "Svita" koja je omiljena mladom pevaču.

Kako piše sajt TMZ, Džastinovi prijatelji kupili su automobil za 20.000 dolara, a potom su ga otpremili u automobilsku radionicu gde su mehaničari radili na njemu nekoliko meseci.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.