Nominacije u “Parovima”: Bore se Atina Ferari, Maca Diskrecija, Cuca i Jasmin

Izvor: Svet, 29.Mar.2015, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nominacije u “Parovima”: Bore se Atina Ferari, Maca Diskrecija, Cuca i Jasmin

Nakon trećih nominacija u rijalitiju “Parovi”, za opstanak u kući i nagradu koja trenutrno iznosi 80.000 evra, boriće se Atina Ferari, Maca Diskrecija, Cuca i Jasmin Nevenkić.
Kao i prethodna dva puta, takmičari su se međusobno nominovali, ali je i produkcija dali svoj sud o tome ko treba da bude izbačen.
​Sedeći za stolom svako od ukućana morao je da kaže ime jednog takmičara >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koga želi da izbaci iz kuće i da kaže razlog.
Najviše nominacija dobila je Ivona Negovanović Cuca zbog svog čudnog ponašanja, dok su Maca Diskrecija i Atina Ferari kažnjene od strane produkcije zbog tuče, kao i Jasmin Nevenkić koji je po mišljenju produkcijeneaktivan.
Ko će takmičar će napustiti luksuznu vilu, saznaćemo sutra uveče, a sud o najomraženijem ličnosti daće publika svojim SMS glasovima.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nominacije u “Parovima”: Bore se Atina Ferari, Maca Diskrecija, Cuca i Jasmin

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2015

Nakon trećih nominacija u rijalitiju “Parovi”, za opstanak u kući i nagradu koja trenutrno iznosi 80.000 evra, boriće se Atina Ferari, Maca Diskrecija, Cuca i Jasmin Nevenkić...Kao i prethodna dva puta, takmičari su se međusobno nominovali, ali je i produkcija dali svoj sud o tome ko treba...

Nastavak na Scandal.rs...

PAROVI IZBACIVANJE: Kuću napustili Cuca i Jasmin!

Izvor: Kurir, 29.Mar.2015

Nakon trećih nominacija, borbu za glavnu nagradu izgubila su dva učesnika..Vila "Parovi" večeras je ostala bez dva ukućanina i to Ivone Negovanović - Cuce i Jasmina Nevenkića...Nakon sinoćnih nominacija, priliku da kuću napuste ili su i Atina Ferari i Senada Nurkić - Maca Diskrecija koje su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.