Ne da se Hamilton! Britanac slavio u SAD!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne da se Hamilton! Britanac slavio u SAD!

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je večeras u trci Formule 1 za Veliku nagradu SAD u Ostinu i na 26 bodova smanjio zaostatak za klupskim kolegom Nikom Rozbergom, koji je zauzeo drugo mesto.

Hamilton je do svoje 50. pobede u karijeri, a četvrte u Teksasu, od koje treće uzastopne, došao za sat, 38 minuta, 12 sekundi i 618.

Drugo mesto zauzeo je njegov klupski kolega Niko Rozberg sa zaostatkom od 4,520 sekundi, a treći kroz cilj prošao je vozač Red Bula Danijel >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rikardo sa 19,692 sekunde zaostatka.

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel zauzeo je četvrto mesto, peti je Fernando Alonso iz Meklarena, a šesti Karlos Sainc iz ekipe Toro Roso. Bodove su još osvojili vozač Vilijamsa Felipe Masa, Serhio Peres iz Fors Indije, Dženson Baton iz Meklarena i vozač Hasa Roman Grožan.

Naredna trka u šampionatu na programu je naredne nedelje u Meksiku.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.