Mesi ukrao Ronaldu najskuplji auto na svetu!? (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi "ukrao" Ronaldu najskuplji auto na svetu!? (foto)

Prva zvezda Barselone Lionel Mesi navodno je "oteo" najskuplji automobil na svetu od Kristijana Ronalda, tako što je izlicitirao veću cenu za limitiranu seriju Ferarijevog modela iz 1957. godine.

Španski mediji prenose da je rivalstvo između Lionela Mesija i Kristijana Ronalda sa terena preneseno na aukciju na kojoj se licitiralo za najskuplji automobil na svetu.

Na licitaciji se našao model Ferari >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 335 S Spajder Skaljeti iz 1957. godine, a navodi govore da je kupac ponudio 32 miliona evra za ovaj prelepi automobil.

Uprkos tome što nema zvanične potvrde da je Lionel Mesi otkupio pomenuti automobil, španski mediji navode da je Argentinac bio izdašniji od Kristijana Ronalda i "preoteo" mu ovog lepotana.

Svoju priču španski mediji potkrepljuju tvrdnjom da je auto na aukciju stavio italijanski magnant Alesandro Proto, čovek koji je nedavno ušao u biznis sa Kristijanom Ronaldom i Donaldom Trampom.

Da li je rivalstvo dvojice vrhunskih fudbalera zaista preneto na borbu za automobil koji ima izuzetnu vrednost verovatno nećemo nikada ni saznati, osim ako se Lionel Mesi na treningu ne pojavi u pomenutom Ferariju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.