Izbačeni Cuca i Jasmin, Bora napustio Parove!

Izvor: Tracara.com, 30.Mar.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbačeni Cuca i Jasmin, Bora napustio Parove!

Učesnici isčekuju rezultate glasanja (foto: printscreen) Sinoć je vilu Parova napistilo dvoje učesnika – Ivona Negovanović Cuca i Jasmin Nevenkić. Njih dvoje su imali najmanji broj glasova, dok su ostale dve nominovane, Maca Diskrecija i Atina Ferari imale zajedno preko 93% glasova za ostanak u kući. Maca se posle objavljivanja glasova zahvalila svojim “mačićima“, kako se zovu njeni fanovi, kojih je po njenim rečima oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << 50.000 i pozvala ih da sakupe još veći broj i da joj svi zajedo pomognu da što duže bude u vili. Atina se s druge strane zahvalila svima koji su glasali za nju i dodala kako ona nema fanova i da je ona jedna sasvim obična devojka kao i svaka druga na ulici. Posle objave rezultata  glasanja, Jasmin je rekao: “Sve mi je delovalo interesantno, ali kamere nisu uhvatile sve što su trebale da uhvate. Ne bih ništa menjao, jedino što sam pogrešio jeste poljubac sa Macom”. Mimi Oro je ostala pri svom stavu da seksa među njima nije bilo i da je to prava šteta, ali biće kad budu izašli i dodala “Jasmin je divan dečko, dobar drug i mogu da kažem da je on ispao džentlmen kada ga Jelena šutnula i na šta produkcija nije reagovala. Družićemo se kada izađemo”. Cuca je na svoje izbacivanje realgovala veoma pribarno jer je i sama zahtevala da bude nominovana kako bi napustila vili zbog zdravstvenih problema i rekla: “Nedostajaće mi ukućani, ludo buđenje, zajednički razgovori, zajedničko jelo… Ali opet, biću srećna i ako izađem”. Cuca i Jasmin su imali najmanji broj glasova publike (foto: printscreen) Tokom izbacivanja više puta je dolazilo do čarki i uobičajnih razmirica među ukućanima, ali velika svađa je nastala između Vite i Mace, zbog kako je on naveo njenih perverznih reči koje govori i toga što traži vibrator, uzimama bananu… “Šta se ti svuda mešaš? Pusti me više! Jesam, tražila sam vibrator. I jesam uzela bananu i iskoristila je kako bih se zadovoljila. Banana je posle pukla i morala sam da je bacim”. Jelena je dodala i da je Vita kivan na Macu jer je ona odbila njegove masaže. “Vita je bio go u kupatilu i Jelena i ja smo prolazile i onda me on zvao da mu se pridružim u tuš kabinu. Ako ga je sramota što ti ćerka sve ovo gleda, kako te nije sramota da mene zoveš u kabinu. E, sad kad on mene kritikuje, i ja ću da kažem”, rekla je Maca. Maca: Uzela sam bananu da bih se zadovoljila (foto: printscreen) Uz još neke male prepirke među ukućanima, naročito između Zmaja i većine ostalih ukućanki, izbacivanje je privedeno kraju i Jasmin i Cuca su napustili vilu, a Mimi Oro ostala uplakana, malo zbog Jasmina, više zbog Cuce i toga što su do sada svi njoj dragi ljudi izbačeni. Inače, kuću je ranije te večeri zbog smrnog slučaja u porodici, napustio Bora Draljača. Njemu je umro brat i produkcija ga je obavestila da zbog toga može da napusti vilu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Topalko ima novu plavušu!

Izvor: Tracara.com, 31.Mar.2015, 11:32

Topalko sa novom plavušom (foto: Paparazzo lov/printscreen) Pevač Zvezda Granda, Milan Topalović Topalko, poslednjih dana je u žižu javnosti dospeo zbog izjava starlete Atine Ferari da je sa njom varao svoju višegodišnju suprugu. Ona se u rijalitiju Parovi pred svima hvalila da su njih dvoje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.