Hamilton najbrži na prvom treningu u Meksiku

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton najbrži na prvom treningu u Meksiku

Vozač Mercedesa Luis Hamilton ostvario je najbolje vreme na današnjem prvom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Meksika.

Aktuelni svetski šampion prevezao je najbrži krug od 1.20,914 minuta.

Drugi je bio četvorostruki svetski šampion Sebastijan Fetel iz Ferarija sa 0,079 sekundi zaostatka, a treći je njegov klupski kolega Kimi Raikonen sa zaostatkom od 0,158 sekundi.

Vodeći u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << generalnom plasmanu, vozač Mercedesa Niko Rozberg, zauzeo je sedmo mesto sa 0,759 sekundi zaostatka. Nemac je prošle godine sa pol-pozicije pobedio u Meksiku.

Rozberg će pokušati da ostvari 10. pobedu u sezoni i primakne se osvajanju prve šampionske titule. Tri trke pre kraja on ima 26 bodova prednosti nad Hamiltonom.

Rozberg bi u Meksiku mogao da osvoji titulu ako pobedi, a Hamilton da ne osvoji nijedan bod.

Trka u Meksiku na programu je u nedelju od 20 časova po srednjoevropskom vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MotoGP Malezija: Doviciozu pol, Markes se muči

Izvor: AutoBlog, 29.Okt.2016

Vozač Dukatija Andrea Doviciozo zauzeo je pol poziciju na stazi Sepang u trci za Veliku nagradu Malezije. Po vrlo teškim uslovima, italijanski veteran stekao je prednost od pola sekunde, do kraja niko nije mogao da mu zapreti, a završio je kvalifikacije u vremenu 2:11.485. Drugo mesto zauzeo je vozač...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.