Hamilton najbrži i na drugom treningu u Monci

Izvor: Akter, 04.Sep.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton najbrži i na drugom treningu u Monci

Vozač Mercedesa Luis Hamilton ostvario je danas najbrže vreme i na drugom treningu u Monci, uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Italije

Aktuelni svetski šampion ostvario je najbrže vreme po krugu od 1:24,279 minuta. On je bio prvi i na prvom treningu, koji je bio na programu ranije danas.

Drugi je bio njegov klupski kolega Niko Rozberg sa 1:24,300 minuta, a treće najbolje vreme ostvario je četvorostruki svetski šampion Sebastijan Fetel iz Ferarija sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << 1:25,038 minuta.

Vozač Fors Indije Serhio Peres bio je četvrti sa 1:25,278, njegov klupski kolega Niko Hilkenberg peti sa 1:25,325, dok je vozač Ferarija Kimi Raikonen šesti sa 1:25,380 minuta.

Kvalifikacije se voze sutra od 14 časova, a trka je na programu u nedelju u isto vreme.

Mercedes će sutra pokušati da ostvari 23. uzastopnu pol-poziciju.

Vilijams drži rekord od 24 uzastopne pol-pozicije, koji su njegovi vozači postavili 1992. i 1993. godine.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Hamilton najbrži i na drugom treningu u Monci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2015

Vozač Mercedesa Luis Hamilton ostvario je danas najbrže vreme i na drugom treningu u Monci, uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Italije...Aktuelni svetski šampion ostvario je najbrže vreme po krugu od 1:24,279 minuta. On je bio prvi i na prvom treningu, koji je bio na programu ranije danas...Drugi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.