BAHATO Naše leto je bilo bolje od vašeg! Bogati klinci sa Instagrama vraćaju se u školu

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHATO Naše leto je bilo bolje od vašeg! Bogati klinci sa Instagrama vraćaju se u školu

Verovatno najdrskiji bogati tinejdžeri vraćaju se na nastavu posle leta koje je obeležio lud provod u ekstravagantnom stilu. Bogati klinci sa Instagrama dokumentovali su na društvenim medijima svaki trenutak raspusta: od opuštanja na privatnoj jahti od milion dolara do izleta “ferarijem” do popularnog letovališta Hemptons na Long Ajlendu.

Na mnogim slikama se vidi koliko su novca potrošili. “Možda će ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imati

efekta...” Napisao je Alek Stejnberg ispod fotografije obaveštenja o uslovima korišćenju kreditne kartice u kome piše da je njegov otac opciju “neograničenog korišćenja” zamenio ograničenjem od 500.000 dolara za mesec jul.

Deca američkog industrijalca i biznismena Pitera Branta, Piter Brant II (18) i Hari Brant (16) najveći deo leta proveli su na privatnoj jahti u Evropi, a slike koje su postovali ilustruju svaki trenutak njihovog uživanja.

“Nedostajaće mi ovo”, napisao je Hari pored jedne od poslednjih fotografija na brodu.

Ezra Vilijam, student Univerziteta u Njujorku, koji je lud za kožnim tašnama “birkin” modne kuće “Hermes”, nazvanim po glumici i pevačici Džejn Birkin, častio je sebe luksuznim tretmanom za kosu na Baliju, a Dejvid Volčer, naslednik čuvene draguljarnice “Volčer estejt džuls” posvetio je odmor upoznavanju s porodičnim biznisom i povremeno kupovao dijamante od 600 karata, koje je, naravno, postovao na Instagramu.

Pre nego što se 17-godišnji Markus Adolf odvezao svojim “be-em-veom X3” do Hemptonsa, gde je proveo leto, otišao je u šoping u luksuznu robnu kuću “Saks Fifth Avenue” u San Francisku. Uz fotografiju Ameriken ekspres crne kartice, čiji prosečni vlasnici, prema pisanju “Vol strit džornala”, raspolažu imovinom od 16 miliona dolara i godišnjim prihodom po domaćinstvu od 1,3 miliona dolara, napisao je: “Vreme je za šoping!”

Ovaj momak voli da se razmeće i svojom zbirkom satova marke “roleks”, pri čemu nije jedini. Anil Ardžandas kaže da “mora da kupi novu vagu” da bi mogao da izmeri svoju kolekciju ‘roleksa’ budući da ova koju ima može da izmeri najviše 1,5 kilograma”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Naše leto je bilo bolje od vašeg: Bogati Instagram klinci vraćaju se u školu

Izvor: Svet, 28.Avg.2014, 14:32

Verovatno najdrskiji bogati tinejdžeri vraćaju se na nastavu posle leta koje je obeležio lud provod u ekstravagantnom stilu. Bogati klinci sa Instagrama dokumentovali su na društvenim medijima svaki trenutak raspusta: od opuštanja na privatnoj jahti od milion dolara do izleta “ferarijem” do...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.