Atina Ferari otkrila imena pevača sa kojima je spavala!

Izvor: Tracara.com, 27.Apr.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atina Ferari otkrila imena pevača sa kojima je spavala!

Vole je estradnjaci. Učesnica rijaliti šoua Parovi Atina Ferari ne prestaje da šokira. Nakon što je izjavila da je bila u vezi sa Milanom Topalovićem – Topalkom, estradna igračica je sada navela more pevača sa kojima je imala aferu. Ona je na svoj spisak estradnih ljubavnika dodala i Darka Lazića, Nemanju Stevanovića, Dragog Domića, Sašu Kapora, Mileta Kitića, Milana Dinčića – Dinču i Slobodana Vasića. “Ja sam još uvek s Topalkom u vezi, a pored njega bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sam sa još nekoliko njih. Neki su polupoznati, neki su poznati, ali uglavnom sve moje fotografije koje ste videli na Facebooku a da sam na njima sa pevačima – sa njima sam i bila”, rekla je Atina jednom nedeljniku. I dok je priznala da je sa većinu pomenutih pevača imala seksualne odnose, tvrdi kako sa Darkom Lazićem nije otišla u krevet. “Sa Darkom Lazićem sam se ljubila i ‘vatala, ali nisamo imali seks jer on nije moj tip. Ima tu još njih ali neću sve da vam otkrijem, pričaćemo drugi put malo više”, kaže Atina Ferari.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atina Ferari otkrila sa kojim pevačima je spavala!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2015

Učesnica rijaliti šoua Parovi Atina Ferari ne prestaje da šokira. Nakon što je izjavila da je bila u vezi sa Milanom Topalovićem – Topalkom, estradna igračica je sada navela more pevača sa kojima je imala aferu...Ona je na svoj spisak estradnih ljubavnika dodala i Darka Lazića, Nemanju Stevanovića,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.