Atina Ferari “kupuje” novo poprsje: Biće dominacija sa novim grudima!

Izvor: 011vodič.com, 31.Jul.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atina Ferari “kupuje” novo poprsje: Biće dominacija sa novim grudima!

Estradna plesačica Atina Ferari danas će na jednoj privatnoj klinici ugraditi silikone u grudi, kojih se grozi kako sama kaže i nikada to neće sebi oprostiti, ali ne želi da je više mediji prozivaju da je ravna kao daska.
Nekoliko sati pred operaciju, Atina se oglasila na svom Facebook nalogu.
“Hvala svima na podržci koju mi pružate, veoma mi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << znači. Pomalo se plašim jer nikad u životu nisam primila anesteziju niti imala bilo kakvu operaciju, sutra će biti prvi put. Ali zbog vas koji me volite i podržavate ovo radim i biću jaka. Nema alkohola niti nikotina narednih mesec dana, treba to izdržati. Javiću se čim dođem sebi i da, da Bog da sve prođe u redu. Posle dominacija sa novim grudima”, zaključila je Atina, koja je zatim objavila i pravilnik ponašanja pred operaciju koji je dobila od doktora koji će je operisati.



#svet
The post Atina Ferari “kupuje” novo poprsje: Biće dominacija sa novim grudima! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.