Atina Ferari: Bulat laže, Tijana i on su bili u kres kombinciji

Izvor: Svet, 28.Apr.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atina Ferari: Bulat laže, Tijana i on su bili u kres kombinciji

U Igri istine u rijalitiju “Parovi” voditeljka je Tijani Ajfon otkrila kako je Marko Bulat izjavio da nikada nije bio u vezi sa njom! Atina Ferari međutim tvrdi drugačije:
“Istina je da oni nisu bili u vezi, ali su bili u kres šemi neko vreme sigurno i Marko laže ako kaže da nisu. Razumem da on to mora sada da izjavljuje, ali bolje je da ćuti nego da ovako izmišlja”, rekla je Atina.
Tijana je na to dodala:
“Moji roditelji znaju da smo mi bili u kombinaciji i nije mi jasno zbog čega to ne prizna”, rekla je Tijana.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Atina Ferari: Bulat laže, Tijana i on su bili u kres kombinciji

Izvor: Scandal.rs, 28.Apr.2015

U Igri istine u rijalitiju “Parovi” voditeljka je Tijani Ajfon otkrila kako je Marko Bulat izjavio da nikada nije bio u vezi sa njom! Atina Ferari međutim tvrdi drugačije:..“Istina je da oni nisu bili u vezi, ali su bili u kres šemi neko vreme sigurno i Marko laže ako kaže da nisu. Razumem...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.