Antonio Banderas igra italijansku automobilsku legendu

Izvor: B92, 19.Maj.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonio Banderas igra italijansku automobilsku legendu

Snimanje filma o životu osnivača čuvene italijanske automobilske Lamborgini Ferućija Lamborginija, koga će glumiti Antonio Banderas počinje za nekoliko meseci. Uloga njegovog najvećeg rivala Enca Ferarija poverena je Aleku Boldvinu.

Film o životu i delu Feruća Lamborginija trebalo bi da nositi naziv "Lamborgini – legenda". Režiraće ga Majkl Redford, a za scenario, iza kojeg stoji Bobi Moresko, korištena je knjiga koju je o svom ocu napisao Tonino Lamborgini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Lamborginija će glumiti Antonio Banderas, a film će prikazati njegov život od vremena kada se bavio proizvodnjom traktora i vojnih vozila do momenta u kome je Lamborgini počeo proizvodnju supersportskih automobila, kojima je šezdesetih godina dvadesetog veka postao ljuti rival Enca Ferarija.

"Verujem da će film pokazati svu humanost, energičnost, harizmu i strastvenost mog oca", izjavio je njegov sin Tonino.

Zanimljivo je da se film neće baviti samo rivalstvom između Lamborginija i Ferarija, jer se u scenariju spominje i mnogo drugih zanimljivih detalja iz života Feruća, kao i njegova ljubavna priča.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Antonio Banderas u novom filmu glumi osnivača Lamborginija

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2017, 17:24

Snimanje filma o životu osnivača čuvene italijanske automobilske kompanije kojeg će glumiti Antonio Banderas počinje za nekoliko meseci, a uloga njegovog najvećeg rivala Enca Ferarija poverena je Aleku Boldvinu...Film o životu i delu Ferućija Lamborginija trebalo bi da nosi naziv "Lamborgini...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.