Slobodan Radulović u policiji, uskoro odluka o pritvoru

Izvor: Press, 12.Apr.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Radulović u policiji, uskoro odluka o pritvoru

Portparol suda Dušica Ristić izjavila je Tanjugu da je odeljenje za potrage Ministarstva unutrašnjih poslova obavestilo sud da je Radulović lišen slobode po rešenju o određivanju pritvora Specijalnog suda.

U toku dana Radulovića će saslušati dežurno Krivično vanpretresno veće Specijanog suda na okolnost određivanja pritvora i skrivanja, dodala je Ristić.

Bivši direktor C Marketa Slobodan Radulović koji je u bekstvu od 2006. godine stigao je danas u beogradsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << policiju gde će biti utvrđen njegov identitet. On je na aerodrom Nikola Tesla stigao oko 12.15 sati.

Radulović je u bekstvu od pokretanja postupka protiv grupe poznate kao "Stečajna mafija" u aprilu 2006. godine i za njim je bila raspisana međunarodna poternica i određen mu je pritvor.

Nakon višegodišnjeg suđenja Specijalni sud izrekao je presudu "Stečajnoj mafiji" kojom je Radulović osuđen na pet godina zatvora zbog malverzacija sa C marketom.

Presuda, međutim, još nije pravosnažna i čeka se odluka Apelacionog suda po žalbama.

Radulović može da traži ponavljanje suđenja jer je osuđen u odsustvu. Za Radulovićem je 2008. godine Drugi opštinski sud pokrenuo postupak zbog malverzacija sa Niveinim proizvodima, odredio mu pritvor i raspisao poternicu.
U medijima se pominje da će svedočiti u postupku protiv Miroslava Miškovića.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen bivši direktor C marketa

Izvor: Beta, 12.Apr.2014

BEOGRAD, 12. aprila 2014. (Beta) - Bivši direktor C marketa Slobodan Radulović uhapšen je u subotu po rešenju Specijalnog suda o odredjivanju pritvora, izjavila je portparolka Višeg suda Dušica Ristić...Ona je za agencij.

Nastavak na Beta...

Radulović u zatvorskoj bolnici

Izvor: RTS, 12.Apr.2014

Bivši direktor "Ce marketa" Slobodan Radulović koji je bio u bekstvu od 2006. godine javio se beogradskoj policiji. Radulović je pregledan u zatvorskoj bolnici i biće saslušan u Specijalnom sudu...17.30 - Radulović će biti saslušan u Specijalnom sudu povodom određivanja pritvora, pošto su ga...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.