Vavrinka šampion Monte Karla!

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vavrinka šampion Monte Karla!

Sezona iz snova Stanislasa Vavrinke se nastavlja. Nakon što je osvojio prvi Gren slem, Švajcarac je stigao i do prvog Mastersa u karijeri.

U Švajcarcskom finalu u Monte Karlu Vavrinka je posle preokreta pobedio Rodžera Federera sa 4:6, 7:6(5), 6:2.

Iako je Federer u finalni duel ušao kao favorit s obzirom na međusobni skor (13-1), Vavrinka je još jednom potvrdio da za njega ove godine nema granice. Zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da je Vavrinka jedini prethodni put pobedio Federera takođe u Monte Karlu pre pet godina.

U prvom setu bio je stegnut, a meč je prelomio u finišu drugog i početkom trećeg seta kada je napravio dva brejka u nizu.

To je njegov prvi Masters trofej u karijeri u trećem finalu i ukupno sedma titula koju je osvojio. Sa druge strane, Federer nije uspeo da prvi put u karijeri osvoji Masters u Monte Karlu i ostao je na 78 trofeja u karijeri.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vavrinka šampion Monte Karla!

Izvor: B92, 20.Apr.2014

Sezona iz snova Stanislasa Vavrinke se nastavlja. Nakon što je u januaru osvojio prvi Gren slem, Švajcarac je stigao i do prvog Mastersa u karijeri...U Švajcarcskom finalu u Monte Karlu Vavrinka je posle preokreta pobedio Rodžera Federera sa 4:6, 7:6(5), 6:2...Iako je Federer u finalni duel ušao...

Nastavak na B92...

Vavrinka šampion Monte Karla!

Izvor: OkRadio.rs, 20.Apr.2014

Sezona iz snova Stanislasa Vavrinke se nastavlja. Nakon što je u januaru osvojio prvi Gren slem, Švajcarac je stigao i do prvog Mastersa u karijeri. U Švajcarcskom finalu u Monte Karlu Vavrinka je posle preokreta pobedio Rodžera Federera sa 4:6, 7:6(5), 6:2. Iako je Federer u finalni duel ušao...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.