Uživo: Grot uzeo set Federeru, Viktor i dalje čeka rivala u osmini finala Vimbldona

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Grot uzeo set Federeru, Viktor i dalje čeka rivala u osmini finala Vimbldona

Subotnji program Vimbldona čini devet mečeva u muškom singlu, prvi je do pobede došao Roberto Bautista-Agut, dok je na trijumfalnom putu ostao i Rodžer Federer, uz jedan izgubljeni set.

U prvom subotnjem meču, Roberto Bautista-Agut pobedio je Nikoloza Basilašvilija sa 7:6 (4), 6:0, 6:1, pa ga čeka duel sa Rodžerom Federerom u osmini finala. Švajcarac je samo u trećem setu posustao u taj-brejku protiv Sema Grota, u četvrtom je poveo sa 3:0 i priveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mirno meč kraju.

Viktor Troicki je bio odličan protiv nepredvidivog Dastina Brauna sa 3:1 u setovima, pa će sačekati epilog duela Džejms Vord - Vasek Pospišil kako bi saznao ko mu je rival u osmini finala.

Vimbldon, subotnji mečevi:

Bautista-Agut - Basilašvili 7:6 (4), 6:0, 6:1

Troicki - Braun 6:4, 7:6 (3), 4:6, 6:3

Federer - Grot 6:4, 6:4, 5:7 (3) - u toku

Conga - Karlović 6:7 (3) - u toku

Čilić - Izner 7:6 (4), 6:7 (6), 6:4, 6:7 (4), 12:10

Vord - Pospišil

Berdih - Anduhar-Alba

Sepi - Marej

Monfis - Simon

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Grot uzeo set Federeru, Viktor čeka rivala, Čilić blizu duela sa Noletom

Izvor: Blic, 04.Jul.2015

Subotnji program Vimbldona čini devet mečeva u muškom singlu, prvi je do pobede došao Roberto Bautista-Agut, dok je na trijumfalnom putu ostao i Rodžer Federer, uz jedan izgubljeni set...U prvom subotnjem meču, Roberto Bautista-Agut pobedio je Nikoloza Basilašvilija sa 7:6 (4), 6:0, 6:1, pa ga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.