Raonić odigrao za Novaka: Federer eliminisan u Parizu!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2014, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raonić odigrao za Novaka: Federer eliminisan u Parizu!

Kanađanin je bombama iz servisa stigao do velike pobede

Raonić spustio rampu Rodžeru! Miloš Raonić eliminisao je Rodžera Federera u četvrtfinalu ATP turnira u Parizu- 2:0 (7:6, 7:5) i tako mu znatno umanjio šanse da godinu završi kao kralj ATP tura.

Raonić je od početka nagovestio da se Federer neće prošetati do polufinala. Kanađanin je posle velike >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << borbe dobio prvi set u tajbrejku- 7:6.

Tokom čitavog meča Raonić je sjajno servirao i duel je završio sa 21 asom, što je verovatno i odlučilo pobednika. Borba u drugom setu bila je takođe ujednačena, ali je ipak izbegnut novi tajbrej i najbolji kanadski teniser dolazi do pobede- 2:0 (7:6, 7:5).

Federer je ovim porazom sebi znatno otežao borbu sa Novakom Đokovićem za mesto broj 1 na kraju godine i za to dostignuće biće mu potreban kiks srpskog tenisera u Parizu ili na poslednjem mastersu sezone u Londonu.

Raonić će se u polufinalu sastati sa Tomašom Berdihom koji je bio bolji od južnoafrikanca Kevina Andersona.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Raonićev prvenac protiv Federera, profitira i Nole!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2014

Kanađanin crnogorskog porekla Miloš Raonić savladao je u petak Rodžera Federera u četvrtfinalu Mastersa u Parizu što je rođenom Podgoričaninu prvi trijumf nad legendarnim Švajcarcem.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.