Federer u velikom problemu uoči meča sa 772. teniserom sveta

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer u velikom problemu uoči meča sa 772. teniserom sveta

Znate li ko je Markus Vilis? Niste nikada čuli za njega, a čovek je dogurao do 2. kola Vimbldona i igraće na Centralnom terenu protiv sedmostrukog šampiona ovog Grend slem turnira?

Nije problem, nije za njega znao ni Rodžer Federer dok nije saznao da će mu upravo 25-godišnji Britanac, koji još uvek živi sa roditeljima i daje časove tenisa kako bi preživeo, biti protivnik u drugoj rundi turnira.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Tu se pojavio i mali problem. Švajcarac i njegov tim praktično ne mogu da naprave taktiku jer nigde nema snimaka Vilisovih mečeva, pa će Federer morati da se prilagođava protivniku na terenu.

- Iskreno ne znam kako da započnem meč. On na primer može da pogleda sve moje mečeve i tu je njegova prednost - kurtoazno je rekao nekada najbolji teniser sveta u najavi današnjeg meča.

Zanimljiv je put 772. tenisera na ATP listi do 64 najbolja tenisera na Grend slem turniru. Na nagovor devojke prijavio se na jedan od kvalifikacionih turnira i korak po korak uspeo je da izbori pozivnicu za kvalifikacije na Vimbldonu. Preskočio je prvo tri prepreke, a potom u 1. kolu sa ubedljivih 3:0 savladao Letonca Berankisa.

- Federer je kompletan igrač i legenda tenisa. Imam veliko poštovanje prema njemu, ali moram da izađem na teren i pokušam da ga pobedim - rekao je optimistični Vilis.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hrvat opet blista: Mark, napij se pa igraj sa Rodžerom

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016

Teniska senzacija Mark Vilis, 772. teniser na svetu igraće u sredu protiv sedmostrukog šampiona Vimbldona, Rodžera Federera meč drugog kola. Britanac je rekao da mu je idol bio Goran Ivanišević, a Hrvat je opet zablistao sa šaljivom izjavom...- On je već pobednik. On je prva priča Vimbldona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.