Federer šokirao svet: Ne igra u Riju i do kraja 2016!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer šokirao svet: Ne igra u Riju i do kraja 2016!

Nekadašnji najbolji teniser sveta Rodžer Federer šokirao je planetu! Švajcarac je saopštio da neće igrati na Olimpijskim igrama u Riju. Takođe, rekao je da će da odsustvuje sa terena do kraja 2016. godine.

On je saopštio da je razlog ove šokantne odluke povreda kolena.

- Dragi navijači, ekstremno sam razočaran što objavljujem da neću predstavljati Švajcarsku na Olimpijskim igrama u Riju, kao i da ću propustiti ostatak sezone. Razmatrajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve opcije posle konsultacija sa doktorima i mojim timom, doneo sam veoma tešku odluku da okončam 2016. jer mi je potrebna rehabilitacija zbog operacije kolena. Doktori su me savetovali da ako želim da igram još, onda moram da zalečim koleno i telo kako treba. Teško mi je što ću propustiti ostatak sezone. Ipak, pozitivna stvar je što sam shvatio koliko sam imao sreće kroz karijeru sa tako malo povreda. Ljubav koju imam prema tenisu, takmičenje, turniri i vi navijači, to ostaje netaknuto. Motivisan sam kao i uvek i nadam se da ću se vratiti snažan i zdrav igrajući napadački tenis u 2017. Hvala na podršci - napisao je Federer na svom Fejsbuk profilu.

Da li ovo znači i kraj velike karijere legendarnog Rodžera?

BREAKING: Roger Federer announces he is OUT for the rest of the season. Needs more rehab following his knee surgery earlier this year. — Stuart Fraser (@stu_fraser) July 26, 2016
Pogledaj vesti o: Federer,   Olimpijske igre

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer ne igra u Riju!

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016

Jedan od najboljih tenisera sveta obavestio navijače putem svoje Facebook stranice da neće igrati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru...Uskoro opširnije..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.