Federer se provodi sa Džordanom u Šangaju /FOTO/

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer se provodi sa Džordanom u Šangaju /FOTO/

Rodžer Federer je svoju "radnu posetu" Šangaju, gde nastupa na tamošnjem teniskom turniru, iskoristio i za druženje sa legendarnim košarkašem Čikago Bulsa, Majklom Džordanom.

Crazy cool to be with #23 in China #ShanghAirJordan

A photo posted by Roger Federer (@rogerfederer) on Oct 12, 2015 at 10:53pm PDT

"Ludo je kul biti sa brojem 23 u Kini", napisao je Federer uz prateću fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Instagramu.

Švajcarčev prvi rival u Šangaju biće Španac Albert Ramos, a kako je Federer drugi nosilac, ne može da se sastane sa Novakom Đokovićem pre finala.

Nole, koji je takođe bio slobodan u prvom kolu, u bi sredu trebalo da odmeri snage sa Slovakom Martinom Kližanom. On je protiv ovog, trenutno 44. tenisera sveta, igrao samo jednom u martu ove godine, a u Majamiju ga je pobedio tek posle tri seta, sa 6:0, 5:7, 6:1.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.