Federer ponovo napada čuvenim riternom

Izvor: B92, 04.Sep.2015, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer ponovo napada čuvenim riternom

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da neće odustati od svog čuvenog riterna, a to je potvrdio i u meču sa Stivom Darsisom.

Federer je u meču sa Darsisom u drugom kolu US opena tokom drugog seta napao riternom koji je “patentirao” tokom turneje po Sjedinjenim Državama.

Rodžer je u mečevima sa Kevinom Andersonom i Novakom Đokovićem na turniru u Sinsinatiju odigrao nekoliko nestvarnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ritern udaraca kada je posle početnih udaraca protivnika prilazio skoro do servis linije.

“Moj novi ritern je došao sam od sebe – pokušao sam dok sam trenirao i odlučio da ga primenim tokom mečeva. Morate to učiniti, a da ne navede protivnika da se oseća kao da ga ne poštujete. Možda ću probati ponovo, zavisi od protivnika i momenta meča“, rekao je tada drugi igrač sveta.

Ljubitelji tenisa prozvali su ovaj udarac rečju SABR (Sneaky Attack By Roger) što u slobodnom prevodu znači “Lukav napad Rodžera“.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.