Federer: Želim Novaku da se vratiti što jači

Izvor: B92, 08.Avg.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Želim Novaku da se vratiti što jači

Rodžer Federer učestvovaće na Mastersu u Montrealu, gde je pred turnir pričao o "preskakanju" drugog dela sezone.

Švajcarac je prošle godine zbog povrede kolena morao da propusti veći deo godine, a zbog svojih povreda to su ove uradili Novak Đoković i Sten Vavrinka.

Srpski teniser je to uradio zbog lakta koji ga je mučio još od kraja 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, dok je Švajcarac zbog istog problema kao svoj sunarodnik morao da uzme pauzu.

"Nadam se da neće svi sad krenuti sa tim, da preskaču drugi deo sezone. Novak i Sten su to uradili, a njima je verovatno potrebna oparacija. Slično je sa Čilićem, kao i Marijem", rekao je Federer.

Iako je Novaku sugerisana operacija, srpski teniser je odlučio da se to zaleči prirodnim putem, a osvajač 19 Grend slema se nada da će se Novak, pa i Vavrinka vratit što jači.

"Nadam se da će se Novak vratiti što jači naredne sezone, a i isto to mislim i za Vavrinku. Iskren, ne volim to radim (propušta sezonu), ali kada u karijeri koja traje 15 do 20 godina uzmete nekoliko meseci, to i nije tako strašno", kazao je Rodžer, a potom i zaključio.

"Nekada nemate izbora. Sve je u tome da ostanete pozitivni u teškim situacijama. Želim Novaku i Stenu svu potrebnu snagu koja im je potrebna".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Federer: Želim Novaku da se vratiti što jači

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2017

Rodžer Federer učestvovaće na Mastersu u Montrealu, gdje je pred turnir pričao o "preskakanju" drugog dijela sezone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.