Federer: Spremam se za AO, dobro mi ide

Izvor: B92, 24.Avg.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Spremam se za AO, dobro mi ide

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da mu je cilj da potpuno spreman dočeka Australijan open.

Federer je zbog povrede van terena od kraja jula, a poslednji meč odigrao je u polufinalu Vimbldona protiv Miloša Raonića.

"Spremam se za Australijan open. Dobro mi ide. Nikad nisam mogao ni da zamislim ovakvu godinu. Naučio sam mnogo ove godine", rekao je Federer u Njujorku gde je najavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novi turnir, Lejver kup.

Švajcarac je propustio Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, a neće biti u situaciji da se bori za šestu titulu na US Openu.

"Bolno je biti u Njujorku, bilo je bolno i tokom Igara u Riju jer ja volim da se takmičim... Bilo je teško doneti odluku i propustiti Rio, Ju Es Open, završni masters turnir... Ali, na kraju ispadne da je odluka vrlo jednostavna jer je zdravlje najvažnije", rekao je Federer.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.